תמונת AVI׃ mako
אנקונדה (מעי פרה ממולא)
נקניקיה ענקית ממולאת בתערובת בשר בתיבול מיוחד, מוגשת עם תפוחי אדמה אפויים
ארסן יצחקוב | מאסטר שף
| פורסם 24/10/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (5 מנות):
מעי עבה של פרה
למילוי:
1 קילו טחול עגל טחון
300 גרם שומן לב טחון
400 גרם בשר טחון
3 בצלים, קצוצים
חצי ראש שום, מעוך בסכין
מלח
חצי כוס מים
2 כפות אורז
רבע חבילת כוסברה
כפית פלפל שחור
לתוספת תפוחי האדמה:
2 תפוחי אדמה, חתוכים לפרוסות
1 כף שמן
1 כוס מים
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
2-3 שיני שום
רבע חבילת שמיר
2 כפות פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל חומרי המילוי וממלאים את המעיים לא עד הסוף (שיישארו רפויים). קושרים את הקצוות בחבל דק.
2 מכניסים לסיר, מוסיפים מים פושרים עד לכיסוי ומבשלים שעה אחרי הרתיחה.
3 לתוספת תפוחי האדמה: מערבבים את כל החומרים ואופים 45 דקות.
4 מגישים עם חמוצים וערק, וויסקי או סודה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!