אוכל
תמונת AVI׃ mako

אנקונדה (מעי פרה ממולא)

נקניקיה ענקית ממולאת בתערובת בשר בתיבול מיוחד, מוגשת עם תפוחי אדמה אפויים

ארסן יצחקוב | מאסטר שף | פורסם 24/10/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 129 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

מעי עבה של פרה

למילוי:

1 קילו טחול עגל טחון

300 גרם שומן לב טחון

400 גרם בשר טחון

3 בצלים, קצוצים

חצי ראש שום, מעוך בסכין

מלח

חצי כוס מים

2 כפות אורז

רבע חבילת כוסברה

כפית פלפל שחור

לתוספת תפוחי האדמה:

2 תפוחי אדמה, חתוכים לפרוסות

1 כף שמן

1 כוס מים

חצי כפית פלפל שחור

1 כפית מלח

2-3 שיני שום

רבע חבילת שמיר

2 כפות פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל חומרי המילוי וממלאים את המעיים לא עד הסוף (שיישארו רפויים). קושרים את הקצוות בחבל דק.

2 מכניסים לסיר, מוסיפים מים פושרים עד לכיסוי ומבשלים שעה אחרי הרתיחה.

3 לתוספת תפוחי האדמה: מערבבים את כל החומרים ואופים 45 דקות.

4 מגישים עם חמוצים וערק, וויסקי או סודה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!