תמונת AVI׃ mako
חזה עוף במילוי קרם אספרגוס, לימון ופיסטוקים
שניצל חזה עוף ממולא בקרם חמאתי של אספרגוס, לימונים ותימין ובציפוי קריספי של פירורי לחם ופיסטוקים
בני בן ישראל | מאסטר שף
| פורסם 27/12/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (2 מנות):
חזה עוף
10 גבעולי אספרגוס
50 גרם חמאה
מיץ מלימון אחד
עלים משני ענפי תימין
מלח
פלפל שחור
לטיגון:
פירורי לחם
50 גרם פיסטוקים קצוצים
מעט קמח
ביצה טרופה מתובלת במלח ופלפל
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
1 חולטים את האספרגוס במים רותחים למשך 3 דקות. מוציאים למי קרח ומסננים.
2 ממסים את החמאה במחבת ומוסיפים את האספרגוס וכף מיץ לימון.
3 מתבלים בתימין, מלח ופלפל וטוחנים לקרם (יחד עם החמאה).
4 יוצרים כיס בחזית חזה העוף וממלאים בקרם האספרגוס.
5 טיגון: מערבבים את פירורי הלחם עם הפיסטוקים הקצוצים.
6 מקמחים את החזה, טובלים בביצה ובתערובת פירורי הלחם והפיסטוקים ומטגנים להזהבה בשמן עמוק. מגישים מיד עם פלח לימון.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!