אוכל
תמונת AVI׃ mako

חזה עוף בלקני ממולא

חזה עוף שלם במילוי גבינת פטה מעודנת, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול. הדרך היחידה לשפר את זה היא לצפות בפירורי לחם ולטגן

פאולין שובל | מאסטר שף | פורסם 08/11/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

חזה עוף שלם עם כנף

50 גרם גבינת פטה מעודנת

כף עגבניות מיובשות

גרידת לימון

שום

פירורי לחם

ענף תימין טרי

2-3 עלי מרווה

מלח

פלפל

כפית שמן זית

לטיגון:

ביצה טרופה

פירורי לחם

שמן זית

1-2 שיני שום קצוצות

2-3 עלי מרווה

אופן ההכנה:

1 פורסים ודופקים את חזה העוף לסטייק דק, משאירים את הכנף מחוברת.

2 מערבבים את הגבינה עם עשבי התיבול, שאר המרכיבים וכפית אחת של שמן זית.

3 ממלאים את חזה העוף בתערובת, מגלגלים, טובלים בביצה ומכסים בפרורי לחם.

4 מחממים שמן זית במחבת עם שום ומרווה. מטגנים את העוף בכל הצדדים עד שהוא מקבל צבע זהוב.

5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות לסיום הבישול, לעוד כ-10 דקות.

* לאופציה כשרה: אפשר במקום גבינה להשתמש בתערובת פטריות, ירקות שורש או בחביתה מתובלת.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל מתכוני התכנית