אוכל
תמונת AVI׃ mako

פילה לברק ממולא בעגבניות ולימון כבוש

דג במילוי עשיר של לימונים כבושים, עגבניות שרי, חרדל ועשבי תיבול. מוגש על מצע תרד בג'ינג'ר וגבינת מוצרלה

סלמה פיומי | מאסטר שף | פורסם 27/12/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 71 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 פילה לברק

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית כמון טחון

2 לימונים כבושים, קצוצים דק

3 עגבניות שרי, קצוצות דק

שן שום, קצוצה דק

1/2 בצל ירוק, קצוץ דק

1/3 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק,

1/4 כפית חרדל דיז'ון

כפית שמן זית

מיץ מרבע לימון

1/4 כפית כוסברה טחונה

1/4 כפית פפריקה

למצע הירקות:

1 בצל חתוך לרצועות

2 שיני שום קצוצות

3 חתיכות ג'ינג'ר טרי

צרור תרד

כפית מלח

1/4 כפית סומאק

1/4 כפית פלפל שחור

מיץ מרבע לימון

20 גרם מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה:

1 מתבלים את הלברק עם מלח פלפל וכמון.

2 את שאר המרכיבים מערבבים יחד וממלאים איתם את הלברק.

3 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך רבע שעה.

4 הירקות: מטגנים שום, בצל, ג'ינג'ר ותרד. מוסיפים מלח, פלפל סומאק ומיץ לימון, ומטגנים עד שהתרד מוציא את כל המים שבו - כרבע שעה.

5 בצלחת שמים את התרד מעל זה מפזרים מוצרלה ומעל זה מניחים את הדג. מטפטפים שמן זית מעל.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!