צילום׃ Claudiu Badea, Istock
סטיקי רייס
מתכון פטנט לאורז תאילנדי דביק - בסיס מושלם לכל מנה מוקפצת
אורלי פלאי-ברונשטיין | על השולחן
| פורסם 05/08/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 כוס אורז דביק תאילנדי (להשיג בחנויות מזרח רחוק. אי אפשר להחליף באורז אחר)
מים
אופן ההכנה:
1 משרים את האורז במים רותחים במשך 10 דקות בערך ביחס של 1:1 עם יתרון של 10% לטובת המים.
2 מכסים ומבשלים במיקרוגל 3 דקות. מערבבים ומבשלים עוד 3 דקות. זמן ההכנה תלוי במיקרוגל וייתכן שתזדקקו ל-3 דקות נוספות. בסופו של דבר מתקבל אורז רך ודביק.