אוכל
צילום׃ Claudiu Badea, Istock

סטיקי רייס

מתכון פטנט לאורז תאילנדי דביק - בסיס מושלם לכל מנה מוקפצת

אורלי פלאי-ברונשטיין | על השולחן | פורסם 05/08/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 132 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 כוס אורז דביק תאילנדי (להשיג בחנויות מזרח רחוק. אי אפשר להחליף באורז אחר)
מים

אופן ההכנה:

1 משרים את האורז במים רותחים במשך 10 דקות בערך ביחס של 1:1 עם יתרון של 10% לטובת המים. 

2 מכסים ומבשלים במיקרוגל 3 דקות. מערבבים ומבשלים עוד 3 דקות. זמן ההכנה תלוי במיקרוגל וייתכן שתזדקקו ל-3 דקות נוספות. בסופו של דבר מתקבל אורז רך ודביק.