אוכל
צילום׃ none

אורז עם עדשים

מתכון עשיר בברזל ופחמימות .

miri12160 | מתכוני גולשים | פורסם 20/09/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

עדשים×1כוסאורז פרסי×1כוסבצל×2קטנים או אחד גדול

אופן ההכנה:

יש לטגן בצל עד כדי מאודה להוסיף פלפל שחור.

להוסיף את האורז לסיר עם הבצל ולערבב היטב.

בינתיים להרתיח מים חמים ולהוסיף לסיר 2 כוסות מים חמים.

לאחר מכן להוסיף את העדשים שהושרו כל הלילה.

לתבלן מעט פלפל קורט מלח וטיפה כמון לטעם הטוב.

לערבב מידי פעם זמן ההכנה לא יותר מ20-25 דק

שיהיה בתאבון.