צילום׃ none
אורז עם עדשים
מתכון עשיר בברזל ופחמימות .
miri12160 | מתכוני גולשים
| פורסם 20/09/14
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושינדרשת מיומנות
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
עדשים×1כוסאורז פרסי×1כוסבצל×2קטנים או אחד גדול
אופן ההכנה:
יש לטגן בצל עד כדי מאודה להוסיף פלפל שחור.
להוסיף את האורז לסיר עם הבצל ולערבב היטב.
בינתיים להרתיח מים חמים ולהוסיף לסיר 2 כוסות מים חמים.
לאחר מכן להוסיף את העדשים שהושרו כל הלילה.
לתבלן מעט פלפל קורט מלח וטיפה כמון לטעם הטוב.
לערבב מידי פעם זמן ההכנה לא יותר מ20-25 דק
שיהיה בתאבון.