אורז ירוק בתנור
בא לכם לגוון מהאורז הלבן הסטנדרטי? קבלו מתכון חגיגי ועשיר לאורז ירוק שמכינים - שימו לב - בתנור. מסוג המנות היפות והטעימות שמקבלות הכי הרבה מחמאות, בלי שבאמת טרחתם בשבילן. בשביל זה יש בלנדר
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 29/08/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
כוס וחצי אורז
2 ושלושת רבעי כוסות מים
3 כפות שמן זית
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזיליה
רבע כוס עלי נענע
1 כוס תרד
2 שיני שום
1 בצל
2 כפיות מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית פלפל אנגלי טחון
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 טוחנים בבלנדר את כל המצרכים חוץ מהאורז והמים: שמן הזית, העשבים, השום, הבצל והתבלינים. אמור להתקבל מרקם כמו של פסטו.
3 מערבבים בתבנית את הירוקים יחד עם האורז והמים, מכסים בנייר אפייה ומעל בנייר כסף.
4 מכניסים לתנור לכ-35 דקות, עד שהאורז מבושל. מערבבים וזוללים.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!