תמונת AVI׃ mako
תאנים ממולאות בכבש מזוגגות בסילאן וקינמון
תאנה עסיסית ממולאת בבשר כבש ריחני, בזיגוג מתוק של סילאן וקינמון
אלינור רחמים | מאסטר שף
| פורסם 05/11/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
4 תאנים גדולות ויפות
250 גרם בשר כבש טחון
כפית פפריקה
חצי כפית קינמון
מלח ופלפל
לזיגוג:
סילאן
שמן
קינמון
אופן ההכנה:
1 מתבלים את הבשר בפפריקה, קינמון, מלח ופלפל ומערבבים.
2 מסדרים את התאנים בתבנית וחורצים צורת + בחלקן העליון, כך שיהיו פתוחות לרבעים אבל התחתית תישאר שלמה.
3 ממלאים את התאנים בכדור בשר במרכז העליון.
4 הזיגוג: מערבבים סילאן עם מעט שמן ומעט קינמון, ומרחים על התאנים בנדיבות.
5 אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!