צילום׃ 2sxc
אורז פרסי של ארז בן הרוש
אורז עם גזר וצימוקים
ארז בן הרוש | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
אורז פרסי רגיל
בהרת (תבלין)
גזרים
צימוקים
שמן
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
מקלפים את הגזרים וחותכים לעיגולים דקים. בסיר עמוק מטגנים את הגזרים כמה דקות, ומוסיפים את האורז. מוסיפים בהרת, מלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את המים (על כוס אורז – כוס וחצי מים) ומביאים לרתיחה. לאחר 2-3 דקות של רתיחה סוגרים את הסיר ומקטינים את האש – למשך 10 דקות נוספות. לאחר מכן מכבים את האש ומותירים את הסיר סגור לעוד כ – 20 דקות (חשוב לא לפתוח את הסיר בכל תהליך הבישול).