אוכל
צילום׃ 2sxc

אורז פרסי של ארז בן הרוש

אורז עם גזר וצימוקים

ארז בן הרוש | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת | פורסם 06/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.6 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

אורז פרסי רגיל
בהרת (תבלין)
גזרים
צימוקים
שמן
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

מקלפים את הגזרים וחותכים לעיגולים דקים. בסיר עמוק מטגנים את הגזרים כמה דקות, ומוסיפים את האורז. מוסיפים בהרת, מלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את המים (על כוס אורז – כוס וחצי מים) ומביאים לרתיחה. לאחר 2-3 דקות של רתיחה סוגרים את הסיר ומקטינים את האש – למשך 10 דקות נוספות. לאחר מכן מכבים את האש ומותירים את הסיר סגור לעוד כ – 20 דקות (חשוב לא לפתוח את הסיר בכל תהליך הבישול).