אורז ספרדי
אורז עם עגבניות משומרות ושום
עדי רם | טבע הריפוי
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
כוס בצל קצוץ
4 כפות שום כתוש
6 כפות יין לבן
קופסא גדולה עגבניות משומרות קצוצות
כוס פלפל אדום קצוץ
כוס פטריות פרוסות
250 גרם גרעיני תירס קפואים
4-6 כפות סלסה מוכנה
כפית ריחן מיובש
4 כוסות אורז חום מבושל
מלח ופלפל
כוסברה קצוצה לעיטור
אופן ההכנה:
מחממים מחבת גדולה עם ציפוי אל- דבק. מאדים את הבצל ואת השום ביין עד שיתרככו. מוסיפים עגבניות, פלפלים, פטריות, תירס, סלסה, ריחן ותבלין איטליה הקטנה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 8-10 דקות. מעבירים את האורז החם לקערת הגשה גדולה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים בתנועות הקפצה. מתבלים במלח ובפלפל. זורים כוסברה ומגישים מיד.