אוכל

אורז ספרדי

אורז עם עגבניות משומרות ושום

עדי רם | טבע הריפוי | פורסם 06/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס בצל קצוץ
‏4 כפות שום כתוש‏
‏6 כפות יין לבן‏
קופסא גדולה עגבניות משומרות קצוצות
כוס פלפל אדום קצוץ
כוס פטריות פרוסות‏
‏250 גרם גרעיני תירס קפואים‏
‏4-6 כפות סלסה מוכנה‏
כפית ריחן מיובש
‏4 כוסות אורז חום מבושל‏
מלח ופלפל
כוסברה קצוצה לעיטור 

אופן ההכנה:

מחממים מחבת גדולה עם ציפוי אל- דבק. מאדים את הבצל ואת השום ביין עד שיתרככו. מוסיפים עגבניות, פלפלים, ‏פטריות, תירס, סלסה, ריחן ותבלין איטליה הקטנה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 8-10 דקות. ‏מעבירים את האורז החם לקערת הגשה גדולה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים בתנועות הקפצה. מתבלים במלח ‏ובפלפל. זורים כוסברה ומגישים מיד.