צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
עוף בחלב קוקוס עם אורז
מנת עוף במעטפת עתירת טעמים של חלב קוקוס ועשבי תיבול, לצד אורז לבן נקי, לאיזון הטעם. כיף להיות בדיאטה
נטע בירן | mako אוכל
| פורסם 10/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
2 ירכי עוף
בצל
2 כוסות אורז לבן מבושל
לרוטב:
5 שיני שום
שליש פחית חלב קוקוס
כמון
קינמון
זרעי כוסברה
חצי צרור עלי כוסברה או פטרוזיליה
מלח ופלפל
מעט צ'ילי יבש (אופציונלי)
אופן ההכנה:
1 פורסים את הבצל ומסדרים בתחתית הסיר. מעליו מניחים את ירכי העוף.
2 טוחנים את מרכיבי הרוטב למחית חלקה, ושופכים על העוף.
3 מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה-בינונית כחצי שעה. נועצים מזלג בעוף כדי לוודא שהוא רך ועשוי במרכזו.
4 מגישים עם אורז לבן מבושל (בלי כל תוספת, כי ברוטב יש את כל הטעמים שצריך).
נטע בירן היא התזונאית של רשת הולמס פלייס
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!