אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

סטייק פילה על קרם פורצ'יני

נתח בשר עסיסי ואיכותי הולך נהדר עם פטריות. טוחנים במהירות קרם ערמונים ופטריות פורצ'יני, צורבים את סטייק הפילה צ'יק צ'ק על מחבת והנה - ארוחה שנראית כמו מיליון דולר בכלום עבודה

פנינה טורנה | מאסטר שף VIP | פורסם 02/02/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.5 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

הפטריות:

3 בצלי שאלוט

שמן זית

חמאה

פטריות פורצ'יני

 

הקרם:

חמאה

ערמונים

שמנת מתוקה לבישול

 

הסטייק:

250 גרם פילה בקר

שמן זית

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 הפטריות: במחבת מטגנים בצלי שאלוט בשמן זית עם מעט חמאה. מקפיצים את פטריות הפורצ'יני עד להשחמה.

2 קרם ערמונים: ממיסים חמאה במחבת ומטגנים את הערמונים כ-7 דקות עד להשחמה. מועכים במעבד מזון ומוסיפים בהדרגה שמנת מתוקה.

3 הסטייק: מחממים מחבת עד שהיא לוהטת. מורחים את סטייק הפילה בשמן זית ופלפל ומניחים במחבת. מטגנים עד שהוא מוכן לפי רמת העשייה המבוקשת.

4 ההגשה: מסדרים את קרם הערמונים בצלחת, מוסיפים מעל את הפורצ'יני ומעל מניחים את הסטייק.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!