אוכל
צילום׃ none

עגבניות ממולאות בתערובת גבינות

מתכון למנה טעימה של ממולאים שלי . את ההשראה קיבלתי כשטעמתי אותה במסעדה ביוון.

מורליברמן | מתכוני גולשים | פורסם 31/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חומרים למילוי:

12 חצאי עגבניות גדולות

200 גר' פתיתי גבינה צהובה

250 גר' (1 קובייה) גבינת פטה עיזים מגוררת גס

1 בצל ירוק חתוך לטבעות דקות

12 זיתי קלמטה או שחורים חצויים ומגולענים

1/3 כוס פרורי לחם

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

ההכנה:

1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2 מרוקנים מהעגבניות רק את הגרעינים ונוזלים ומשאירים את בשר העגבנייה.

3 מניחים את העגבניות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

4 מערבבים בקערה נפרדת גבינות ובצל לתערובת.

5 ממלאים את העגבניות בתערובת הגבינות. מניחים שני חצאי זיתים על כל עגבנייה,

מפזרים פירורי לחם מעל ומפלפלים.

6 אופים כ- 30 דקות עד להתרככות העגבניות והזהבה קלה.