צילום׃ none
עגבניות ממולאות בתערובת גבינות
מתכון למנה טעימה של ממולאים שלי . את ההשראה קיבלתי כשטעמתי אותה במסעדה ביוון.
מורליברמן | מתכוני גולשים
| פורסם 31/03/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חומרים למילוי:
12 חצאי עגבניות גדולות
200 גר' פתיתי גבינה צהובה
250 גר' (1 קובייה) גבינת פטה עיזים מגוררת גס
1 בצל ירוק חתוך לטבעות דקות
12 זיתי קלמטה או שחורים חצויים ומגולענים
1/3 כוס פרורי לחם
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
ההכנה:
1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2 מרוקנים מהעגבניות רק את הגרעינים ונוזלים ומשאירים את בשר העגבנייה.
3 מניחים את העגבניות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4 מערבבים בקערה נפרדת גבינות ובצל לתערובת.
5 ממלאים את העגבניות בתערובת הגבינות. מניחים שני חצאי זיתים על כל עגבנייה,
מפזרים פירורי לחם מעל ומפלפלים.
6 אופים כ- 30 דקות עד להתרככות העגבניות והזהבה קלה.