תמונת AVI׃ מאסטר שף
קישואים ממולאים עם אפונה ופול
קישואים ממולאים בשר טחון, מונחים על תבשיל ביתי ירוק וזריז. כמה פשוט, ככה גאוני
סמדר וקנין | מאסטר שף
| פורסם 17/11/10
- זמן עבודהשעה וחצי
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1/2 חבילת אפונה קפואה
1/2 חבילה פול קפוא
3 קישואים
1 בצל
300 גרם בשר בקר טחון
1/2 צרור פטרוזיליה
1/2 צרור כוסברה
1/2 צרור שמיר
מלח
פלפל שחור
כורכום
אבקת מרק עוף (לא חובה)
שמן
אופן ההכנה:
1 טוחנים את הבשר עם הפטרוזיליה והכוסברה, מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט כורכום ומוסיפים 2 כפות מים וכף שמן. מערבבים ומניחים בצד, כדי שכל הטעמים יתמזגו.
2 מרוקנים בעדינות את הקישואים מתכולתם. ממלאים בתערובת הבשר ומניחים בצד.
3 חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים בסיר עם מעט שמן עד לקבלת צבע זהוב.
4 מוסיפים את הפול והאפונה וממלאים מים עד כיסוי. מביאים לרתיחה, ומניחים מלמעלה את הקישואים הממולאים. מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור וכורכום, ואבקת מרק אם רוצים.
5 קוצצים את עלי השמיר ומפזרים מעל הכל. מבשלים על להבה בינונית כ-45 דקות.