אוכל
צילום׃ nadi555, Shutterstock

אורז צהוב

המנה הקלאסית לאורז בתיבול כורכום

עינב אוזן | מאסטר שף | פורסם 25/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 429 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 כפות שמן

2 כוסות אורז

3-4 כוסות מים רותחים

חצי כפית כורכום (או יותר)

שליש כף מלח

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן בסיר ומטגנים את האורז.

2 מוסיפים את הכרכום והמלח.

3 מטגנים מעט ומוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

4 מערבבים את האורז שוב ומכסים כסוי חלקי של הסיר.