צילום׃ nadi555, Shutterstock
אורז צהוב
המנה הקלאסית לאורז בתיבול כורכום
עינב אוזן | מאסטר שף
| פורסם 25/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4 כפות שמן
2 כוסות אורז
3-4 כוסות מים רותחים
חצי כפית כורכום (או יותר)
שליש כף מלח
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן בסיר ומטגנים את האורז.
2 מוסיפים את הכרכום והמלח.
3 מטגנים מעט ומוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
4 מערבבים את האורז שוב ומכסים כסוי חלקי של הסיר.