צילום׃ 2sxc
אורז בנוסח האיים
אורז עם לימונית טרייה וליים
עדי רם | טבע הריפוי
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 כוסות מים
1 וחצי כוסות אורז חום
2 כפות לימונית טרייה, קצוצה
2 כפיות קליפת ליים מגוררת
כפית מלח
אופן ההכנה:
אפשר להכין את האורז יומיים מראש ולשמור במקרר. לפני ההגשה מחממים במיקרוגל, בתנור, או על הכיריים. שמים את כל החומרים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 50 דקות, או עד שהאורז מבושל, אך לא רך מדי. מקפיצים את גרגירי האורז במזלג ומגישים חם.