אוכל
צילום׃ Yana Petruseva, Istock

אורז מלא ערבי עשיר בתבלינים

תוספת נפלאה עם טעם של עוד

עדי רם | טבע הריפוי | פורסם 06/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

רבע כוס שמן זית
‏2 כוסות אורז מלא‏
כוס פטרוזיליה קצוצה
כוס שמיר קצוץ
בצל גדול קצוץ
‏4-5 שיני שום כתושות‏
‏2 כפיות מלח‏
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית פפריקה
חצי כפית קינמון
חצי כפית זנגביל

אופן ההכנה:

מטגנים בשמן את הבצל, מוסיפים את השום והאורז. מוסיפים 4 וחצי כוסות מים, את עשבי התיבול והתבלינים. מביאים ‏לידי רתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שמתאדים המים.‏