אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

שקשוקה לילדים

המיזוג המושלם בין ביצים ועגבניות ברוטב פסטו-עגבניות שילדים אוהבים

| פרסקו חצבה | פורסם 20/07/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

2 כפות שמן זית
6 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
1 בצל גדול חתוכה לקוביות קטנות
5 ביצים
100 גרם רסק עגבניות
1/2 כוס מים
2 כפות פסטו קלאסי / 2 כפות צ'ימצ'ורי
מלח פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מחממים את השמן במחבת גדולה או בסיר שטוח. 2. מאדים את העגבניות על להבה גדולה. 3. מוסיפים לאחר כמה דקות את הבצל ומאדים הכל יחד עד שהעגבניות מאבדות את צורתן. 4. מוסיפים את רסק העגבניות, המים, הפסטו או הצ'ימצ'ורי, התבלינים ומערבבים הכל יחד. 5. שוברים את הביצים ושופכים אותן שלמות בצורה מסודרת במחבת במרחקים שווים. 6. מורידים את האש וסוגרים במכסה ל- 5 דקות ומורידים מהאש. 7. מחלקים לכל אחד חתיכה עם עין (צהוב) ועגבניות.