אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

תבשיל עוף ופתיתים

ארוחה שלמה בסיר אחד, משביעה ומשמחת לבב אנוש. רק מערבבים כמה מרכיבים ביחד, מתבלים כמו שאוהבים - וטורפים

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 03/01/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 96 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 כפות שמן קנולה

1 בצל גדול קצוץ

5 שוקי עוף (אפשר גם בלי העור)

1 חבילת פתיתים

3 שיני שום קצוצות

1/3 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית כורכום

מלח ופלפל שחור

חצי חבילה של כוסברה, קצוצה

 

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את שוקי העוף.

2 משזפים היטב משני הצדדים, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב.

3 מוסיפים את שיני השום והתבלינים ומערבבים.

4 מוסיפים כ-4 כוסות מים רותחים (או לפי הוראות היצרן) ומערבבים. מורידים את האש למינימום ומבשלים כ-40 דקות.

5 מסירים מהאש, מפזרים את הכוסברה ומגישים.

מתכון: דנה אלמוסני

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!