אוכל
צילום׃ רוני כנעני, רביבה וסיליה: 30 שנים, 24 שעות

קציצות קינואה של רביבה וסיליה

שילוב של קינואה לבנה, קינואה אדומה וירקות הוא פצצה של בריאות שמושלם להתחיל איתה שבוע חדש. מה לעשות שבמקרה הזה התוצאה גם טעימה באופן חריג. תסמכו על רביבה וסיליה

רביבה אפל | רביבה וסיליה: 30 שנים, 24 שעות | פורסם 05/04/22 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 213 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שליש כוס קינואה אדומה (לפני בישול)

שליש כוס קינואה לבנה (לפני בישול)

1 תפוח אדמה

1 בצל

1 גזר

3 ביצים

מלח

פלפל שחור

חצי כוס קמח

חצי כוס פירורי לחם

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הקינואה בסיר עם מים (כמו פסטה) עד שהיא מתרככת. מסננים.

2 מגרדים את תפוח האדמה, את הבצל ואת הגזר בפומפייה וסוחטים היטב את הנוזלים.

3 מערבבים את הירקות עם הקינואה ומוסיפים את הביצים, התבלינים, הקמח ופירורי הלחם. מערבבים יחד עד שהעיסה אחידה.

4 יוצרים קציצות בידיים רטובות ומטגנים אותן בשמן עמוק עד שהן מזהיבות.

* המתכון מתוך הספר "רביבה וסיליה: 30 שנים, 24 שעות". להשיג בסניפי רביבה וסיליה ובחנויות המובחרות. לרכישת הספר