צילום׃ Foodcollection, GettyImages IL
קינואה עם פרחי היבסקוס ומשמש
מתכון פשוט לקינואה עם פרחי היבסקוס ומשמש
גלי ברמן | זמן איכות
| פורסם 01/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
גלי ברמן עם מתכון משודרג לקינואה
מרכיבים (4 מנות):
1 כוס קינואה
2 כוסות מים רותחים
לרוטב
2 בצל ירוק קצוץ
1 בצל אדום פרוס דק
חצי כוס שמן זית
200 גרם פרחי היבסקוס פרוסים לרצועות דקות
200 גרם אגוזי פקאן
100 גרם משמש פרוס
מלח ופלפל
1 וחצי כפית מיץ לימון
אופן ההכנה:
1 מניחים בסיר את הקינואה, מוסיפים את המים ומבשלים 10 דקות עם מכסה על אש רגילה. 2. מכבים את האש, פותחים את המכסה ומערבבים קלות בעזרת מזלג. 3. מניחים בקערה את חומרי הרוטב, ומערבבים היטב. 4. מוסיפים את הקינואה ומערבבים היטב.