אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

כריך גבינת עזים עם דבש ופלפל

שילוב מעניין שעושה חגיגה בפה

רונית פנסו | גלובס | פורסם 24/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 פרוסות לחם טרי (מומלץ לחם אגוזים וצימוקים)
1/2 חפיסה (80 גרם) גבינת עזים מסוג סנט מור חצי בשלה
1 כפית דבש
פלפל שחור גרוס טרי
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
3-4 עלי רוקט קצוצים גס

להגשה

קוביות מלון טרי, תאנים בשלות או אגסים

אופן ההכנה:

1 קולים קלות את פרוסות הלחם. 2. פורסים את הגבינה לפרוסות עבות ומניחים מעל הלחם. 3. מזליפים את הדבש, מפזרים פלפל שחור גרוס ואת האגוזים והרוקט הקצוצים. 4. מניחים את הפירות הטריים בצד, זורים גם עליהם מעט פלפל שחור ומגישים.