אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

תפוחי אדמה מטוגנים עם שמנת חמוצה

בצל ותפוחי אדמה מטוגנים, מוגשים עם שמנת חמוצה ופרוסות סלמון מעושן

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 30/01/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 0.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 בצלים חתוכים לרצועות

6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

מלח

פלפל שחור

250 מ"ל שמנת חמוצה

חופן עירית קצוצה

3 חתיכות סלמון מעושן

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות נוספות, תוך כדי עירבוב מדי פעם. מתבלים עם מלח ופלפל.

2 בודקים שתפוחי האדמה הזהיבו מצד אחד והתרככו מצד שני. במידה ולא, מטגנים כ-5 דקות נוספות.

3 מערבבים את השמנת החמוצה עם העירית, ואת פיסות הסלמון חותכים ל-3 יחידות כל אחת. מגישים מעל תפוחי האדמה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!