אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

לחם ממולא

בשר טחון, פטריות ואינסוף עשבי תיבול עטופים בלחם חם ופריך שרק מחכה לנגיסה שלכם

אלקנה ביטון | גורמה בפיתה | פורסם 21/04/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 91 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

לחם אחיד
קילו בשר טחון (שילוב של כבש, אנטרקוט, סינטה, פילה ושומן כבש)
10 פטריות שמפיניון
5 פטריות פורטבלו
5 שיני שום
1 בצל גדול
זר עלי נענע
זר עלי כוסברה
זר פטרוזיליה
זר עלי שמיר
זר טרגון
זר עירית
7 בצלים ירוקים
3 ענפי תימין
1 פלפל חריף
מלח
פלפל שחור
כמון
שמן זית
3 ביצים קשות
חופן משמשים ותאנים

אופן ההכנה:

1 לקערה גדולה קוצצים נענע, פטרוזיליה, בצל, כוסברה, שמיר, תימין, טרגון, עירית, פלפל חריף, שבעה גבעולים של בצל ירוק, כל הפטריות והשום.

2 לקערה מוסיפים את הבשר, שמן זית, מלח, פלפל, וכמון.

3 מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומתחילים לטגן את כל התערובת טיגון חלקי.

4 מסננים מעט את הנוזלים מתערובת הבשר.

4 מרוקנים את פנים הלחם וממלאים אותו בתערובת הבשר המטוגן, הביצים הקשות והפירות היבשים, לאחר מכן סוגרים אותו עם מעט מפנים הלחם שהוצאנו.

5 משמנים את מעטפת הלחם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ-25 דקות.