לחם ממולא
בשר טחון, פטריות ואינסוף עשבי תיבול עטופים בלחם חם ופריך שרק מחכה לנגיסה שלכם
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
לחם אחיד
קילו בשר טחון (שילוב של כבש, אנטרקוט, סינטה, פילה ושומן כבש)
10 פטריות שמפיניון
5 פטריות פורטבלו
5 שיני שום
1 בצל גדול
זר עלי נענע
זר עלי כוסברה
זר פטרוזיליה
זר עלי שמיר
זר טרגון
זר עירית
7 בצלים ירוקים
3 ענפי תימין
1 פלפל חריף
מלח
פלפל שחור
כמון
שמן זית
3 ביצים קשות
חופן משמשים ותאנים
אופן ההכנה:
1 לקערה גדולה קוצצים נענע, פטרוזיליה, בצל, כוסברה, שמיר, תימין, טרגון, עירית, פלפל חריף, שבעה גבעולים של בצל ירוק, כל הפטריות והשום.
2 לקערה מוסיפים את הבשר, שמן זית, מלח, פלפל, וכמון.
3 מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומתחילים לטגן את כל התערובת טיגון חלקי.
4 מסננים מעט את הנוזלים מתערובת הבשר.
4 מרוקנים את פנים הלחם וממלאים אותו בתערובת הבשר המטוגן, הביצים הקשות והפירות היבשים, לאחר מכן סוגרים אותו עם מעט מפנים הלחם שהוצאנו.
5 משמנים את מעטפת הלחם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ-25 דקות.