צילום׃ פירגה, טועמים במטבח
פירה תפוח אדמה ובטטה בתיבול צ'ילי
קבלו עצה מעולה איך להפוך את מחית תפוחי האדמה לטעימה אפילו יותר
פירגה | mako
| פורסם 14/07/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
2 בטטות
5 תפוחי אדמה לבנים עגולים גדולים
3 כפות דבש
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות שמן זית
כף תימין יבש
מלח ופלפל, ואפשר מעט פפריקה וכמון
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הבטטות ותפוחי האדמה על קליפתם, עד שהם מתרככים לגמרי.
2 מעבירים לקערה ומסירים את הקליפות.
3 יוצקים מעל את הדבש, הצ'ילי והשמן ומתבלים בתימין ובשאר התבלינים.
4 מועכים עם מועך הפירה, טועמים ומשפרים טעמים.
5 מעבירים לצלחת הגשה ומסמנים קווים במזלג. מגישים חם.