אוכל
צילום׃ פירגה, טועמים במטבח

פירה תפוח אדמה ובטטה בתיבול צ'ילי

קבלו עצה מעולה איך להפוך את מחית תפוחי האדמה לטעימה אפילו יותר

פירגה | mako | פורסם 14/07/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.6 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 בטטות

5 תפוחי אדמה לבנים עגולים גדולים

3 כפות דבש

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

4 כפות שמן זית

כף תימין יבש

מלח ופלפל, ואפשר מעט פפריקה וכמון

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הבטטות ותפוחי האדמה על קליפתם, עד שהם מתרככים לגמרי.

2 מעבירים לקערה ומסירים את הקליפות.

3 יוצקים מעל את הדבש, הצ'ילי והשמן ומתבלים בתימין ובשאר התבלינים.

4 מועכים עם מועך הפירה, טועמים ומשפרים טעמים.

5 מעבירים לצלחת הגשה ומסמנים קווים במזלג. מגישים חם.

>> כל הדרכים לשדרג פירה