אוכל
צילום׃ דן-יה שוורץ

נגיסי גבינת רוקפור חמים

חטיף שמכינים מהר ומחסלים מהר

| מועצת הבקר והחלב | פורסם 26/05/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

400 גרם בצק עלים
מרודד מראש
כ- 200 גרם גבינת רוקפור
שומשום

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל- 200 מעלות צלזיוס (חום גבוה) 2. חותכים את הבצק לאורך, לשלושה חלקים, ומרדדים 3. חותכים את הגבינה למקלות- חיתוך קל ביותר בסוג זה של גבינה.

4 מסדרים את המקלות זה לצד זה, לאורך דופן העלה, ומגלגלים. חותכים כל גלילה מוארכת לפיסות קטנות ברוחב של כ- 1 ס`מ לאחת, צובטים ומהדקים כל פיסה.

5 מניחים על תבנית רחבה משומנת, בוזקים שומשום, ואופים כ- 20 דקות או עד שהחטיפים שחומים.

6 מגישים חם, או מכינים מראש ומחמים לפני ההגשה.