צילום׃ דן-יה שוורץ
נגיסי גבינת רוקפור חמים
חטיף שמכינים מהר ומחסלים מהר
| מועצת הבקר והחלב
| פורסם 26/05/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
400 גרם בצק עלים
מרודד מראש
כ- 200 גרם גבינת רוקפור
שומשום
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל- 200 מעלות צלזיוס (חום גבוה) 2. חותכים את הבצק לאורך, לשלושה חלקים, ומרדדים 3. חותכים את הגבינה למקלות- חיתוך קל ביותר בסוג זה של גבינה.
4 מסדרים את המקלות זה לצד זה, לאורך דופן העלה, ומגלגלים. חותכים כל גלילה מוארכת לפיסות קטנות ברוחב של כ- 1 ס`מ לאחת, צובטים ומהדקים כל פיסה.
5 מניחים על תבנית רחבה משומנת, בוזקים שומשום, ואופים כ- 20 דקות או עד שהחטיפים שחומים.
6 מגישים חם, או מכינים מראש ומחמים לפני ההגשה.