אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

שקשוקה ביתית עם טחינה ולימון כבוש

הגיע הזמן לאזור אומץ ולשדרג קצת את השקשוקה המוכרת. יוצא פצצה, באחריות

שחר דבח | mako | פורסם 28/02/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.5 75 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

פלפל אדום אחד
בצל סגול אחד
כפית כמון
2 כפות טחינה גולמית
שמן זית
מלח
2 שיני שום פרוסות
פלפל שחור
2 עגבניות אדומות בשלות
2 כפיות רסק עגבניות
כוסברה
לימון כבוש אחד

אופן ההכנה:

1 חותכים את הפלפל והבצל לרצועות ומטגנים.

2 מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות נוספות.

3 מוסיפים את הרסק והכמון תוך כדי ערבוב.

4 חותכים את הלימון כבוש לפלחים ומוסיפים למחבת.

5 מוסיפים את הטחינה ומגבירים את האש לדקה.

6 חותכים את העגבניות לקוביות ומבשלים על אש נמוכה. ממליחים ומפלפלים.

7 במידה ורוצים את הביצים לבנות וקשות ניתן לכסות את המחבת. מפזרים כוסברה בנדיבות ומגישים.

>> הייתם מאמינים שיש אנשים שפוחדים משקשוקות פחד מוות?