צילום׃ יחסי ציבור
שקשוקה ביתית עם טחינה ולימון כבוש
הגיע הזמן לאזור אומץ ולשדרג קצת את השקשוקה המוכרת. יוצא פצצה, באחריות
שחר דבח | mako
| פורסם 28/02/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
פלפל אדום אחד
בצל סגול אחד
כפית כמון
2 כפות טחינה גולמית
שמן זית
מלח
2 שיני שום פרוסות
פלפל שחור
2 עגבניות אדומות בשלות
2 כפיות רסק עגבניות
כוסברה
לימון כבוש אחד
אופן ההכנה:
1 חותכים את הפלפל והבצל לרצועות ומטגנים.
2 מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות נוספות.
3 מוסיפים את הרסק והכמון תוך כדי ערבוב.
4 חותכים את הלימון כבוש לפלחים ומוסיפים למחבת.
5 מוסיפים את הטחינה ומגבירים את האש לדקה.
6 חותכים את העגבניות לקוביות ומבשלים על אש נמוכה. ממליחים ומפלפלים.
7 במידה ורוצים את הביצים לבנות וקשות ניתן לכסות את המחבת. מפזרים כוסברה בנדיבות ומגישים.