אוכל
צילום׃ מוריה קעטבי

הקוסקוס של מוריה ממאסטר שף

כולם יודעים שמה שהכי חשוב בקוסקוס זה לא הקוסקוס, אלא המרק. קבלו מתכון מלא ירקות וטעמים, שיעשה לקוסקוס שלכם הכי טוב שיש

מוריה קעטבי | mako | פורסם 10/02/11 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.2 65 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חבילת קוסקוס אינסטנט

למרק:

1 בטטה

2 תפוחי אדמה

2 גזרים

גבעול סלרי

חתיכת דלעת קטנה

חומוס מבושל (אפשר של סנפרוסט, או מקופסת שימורים)

1 קישוא

1 בצל

כף רסק עגבניות

2 כפיות מלח

כף אבקת מרק עוף

טיפה כמון

כף פפריקה מתוקה

קורט קינמון

אופן ההכנה:

1 חותכים את הירקות לקובות גסות, מכניסים לסיר מלא מים ומביאים לרתיחה על אש בינונית.

2 מוסיפים את התבלינים, וממשיכים לבשל כשעה.

3 מסדרים את הירקות על הקוסקוס ומוזגים מהמרק. בתאבון.

זוכרים את העגבניות הממולאות של מוריה?