אוכל
צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור

פנקייק חיטה מלאה

גם פנקייק, גם בריאות: כמה כיף להתפנק בלי רגשות אשמה

יקי בביץ' | VIM- WELL BEING | פורסם 14/07/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (15 מנות):

250 גרם קמח לבן (כוס ושלושת רבעי)

225 גרם קמח מלא (כוס ושלושת רבעי)

15 גרם אבקת אפייה (שקית וחצי)

160 גרם סוכר חום (שני שליש כוס)

קורט מלח

5 ביצים

550 מ"ל חלב

מעט שמן קנולה, לטיגון

אופן ההכנה:

1 מערבבים את החומרים היבשים בקערה.

2 מערבבים את הביצים והחלב בנפרד.

3 מוסיפים את החומרים הרטובים ליבשים ומערבבים רק מעט. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט חלב.

4 מטגנים בטיפה שמן קנולה משני הצדדים, עד הזהבה.

5 מגישים עם סילאן ופירות חתוכים.

>> רוצים עוד טיפים לאפייה בריאה? הנה