אוכל
צילום׃ mako

שקשוקה ירושלמית

שקשוקה מעט חריפה עם ביצים מקושקשות ותוספת היסטרית של גבינה בולגרית

אדי מזרחי | מאסטר שף | פורסם 06/02/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 39 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

3 ביצים
מעט שמן
1 בצל קצוץ
3 עגבניות חתוכות לקוביות
1 פלפל חריף פרוס לרצועות דקות
50 גרם גבינה בולגרית
חצי לחם לבן
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל.

2 מוסיפים את העגבניות והפלפל חריף, ממליחים ומפלפלים ומניחים להתבשל 15 דקות.

3 מקשקשים את הביצים כמו לחביתה, ויוצקים מעל. מבשלים עוד 3 דקות.

4 מפזרים גבינה בולגרית ומגישים עם לחם.