אוכל
צילום׃ פאולין שובל, האתר של פאולין שובל

פופקורן כרובית

הייתם מאמינים שאפשר לנשנש כרובית גם כחטיף? פרחי כרובית, סויה, קצת תבלינים והופ לתנור. מנה כיפית, בריאה וטעימה שלא ברור איך לא המציאו קודם

פאולין שובל | האתר של פאולין שובל | פורסם 14/07/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.9 136 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

כרובית, חתוכה לפרחים קטנים

3 כפות שמן זית

1/4 כוס רוטב סויה מופחת מלח

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מחממים את התנור לחום של 210 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2 בקערה, משמנים את הכרובית בקצת שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ובסויה. 

3 אופים במשך 25 עד 30 דקות תוך כדי ערבוב לעתים קרובות, עד להזהבה.

* אפשר להגיש עם עשבי תיבול או טבסקו.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!