אוכל
צילום׃ בועז לביא, המעדניה של גולדשטיין

לביבות מסורתיות

לביבות בגרסה הקלאסית, עם תפוחי אדמה, בטטות וגבינה, לפי השף אלרן גולדשטיין

אלרן גולדשטיין | המעדניה של גולדשטיין | פורסם 05/12/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים ומגורדים (או בטטה)

2 בטטות בינוני מגורדים קלופים (או תפו"א)

2 בצלים בינוניים, קלופים ומגורדים

3 ביצים

150 גרם גבינת כנען

3-4 כפות קמח

2 כוסות שמן

1/2 שקית אבקת אפייה

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

1 מערבבים את החומרים לבלילה אחידה.

2 מתבלים במלח ובפלפל.

3 מטגנים את הלביבות.

המתכון באדיבות המעדניה של גולדשטיין

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!