אוכל
תמונת AVI׃ mako

סרדינים ממולאים במלית מרוקאית

זוג סרדינים שבעזרת קצת עזרה מקמח, חלבון ושמן לטיגון הופכים למשהו אחד, משמח במיוחד

שי טובול | מאסטר שף | פורסם 08/01/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 זוגות סרדינים מפולטים

מעט קמח לקימוח:

שמן לטיגון

1 חלבון

מעט מים פושרים

לרוטב:

צרור כוסברה קצוצה

3 שיני שום גדולות, כתושות

כף עריסה

מלח לפי הטעם

פלפל טחון לפי הטעם

חצי כפית כמון (רצוי טרי)

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 מערבבים כוסברה, שום, עריסה, כמון, מלח, פלפל ושמן זית. ממלאים ברוטב כל זוג סרדינים כמו סנדוויץ'. מקמחים את זוגות הסרדינים (מומלץ לקמח עם הידיים מבלי להפוך את הדג).

 

2 מחממים שמן לטיגון. מערבבים את החלבון עם המים, טובלים בפנים את הסרדינים וזורקים לשמן החם. מגישים לצד לחם טוב.

 

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים