אוכל
תמונת AVI׃ mako

פטפונג ומלפפון קישוא מוקפצים עם טופו

מוקפץ בסגנון אסייתי עם טופו, ג'ינג'ר, שום והכלאת קישוא עם מלפפון

מיה בן צבי | מאסטר שף | פורסם 17/12/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 שיני שום, דפוקות

2 כפות שמן זית

פלפל אדום חריף, פרוס דק

צרור פטפונג, מופרד

כוס קישוא מלפפון חתוך לקוביות

חצי כוס טופו

4 ס"מ ג'ינג'ר מגורר

רוטב סויה

שמן שומשום

אופן ההכנה:

1 מקפיצים את השום בשמן זית.

2 מוסיפים את הפלפל החריף והפטפונג, הקישוא מלפפון והטופו וממשיכים להקפיץ.

3 מוסיפים את הג'ינג'ר. כשהקישוא מלפפון רך והטופו מעט ספוגי מוסיפים מעט רוטב סויה ושמן שומשום.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!