אוכל
צילום׃ דניאל בר און

מנדרינה חתוכה, מונחת על שמנים ושבבי קרח

מנת ביניים מרעננת את החך של מנדרינה עם שמן זית ומלח גס

שלמה עזרן | מאסטר שף | פורסם 28/03/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 1.1 91 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מנדרינה אחת

קוביית קרח כתושה

שש כפות שמן זית

4 כפות שמן שקדים

2 כפות שמן אגוזים

מלח ים גס

אופן ההכנה:

1 מפלטים את המנדרינה, מסדרים בצלחת שטוחה.

2 יוצקים את השמנים ומפזרים את הקרח הכתוש. בוזקים מעל הכל מלח ים גס לפי הטעם ומגישים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים