אוכל
צילום׃ Karimala, Istock

רוטב פאד-תאי ביתי

רוטב אסייתי מעולה בגוונים מתקתקים של סויה, סילאן ותמרינדי

אורלי פלאי-ברונשטיין | על השולחן | פורסם 05/08/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1/3 כוס רוטב סויה
1/3 כוס מיצוי של תמרינדי גולמי או 1/4 כוס מיצוי מוכן או 1/4 כוס חומץ אורז
1/3 כוס סוכר או סילאן
2 כפות רוטב דגים (לא חובה, אבל מוסיף מאוד)
מעט צ’ילי (לא חובה)

אופן ההכנה:

1 מבשלים את כל החומרים יחד כ-10 דקות או עד שמתקבל רוטב אחיד.

2 מצננים ושומרים בצנצנת במקרר.