צילום׃ Karimala, Istock
רוטב פאד-תאי ביתי
רוטב אסייתי מעולה בגוונים מתקתקים של סויה, סילאן ותמרינדי
אורלי פלאי-ברונשטיין | על השולחן
| פורסם 05/08/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1/3 כוס רוטב סויה
1/3 כוס מיצוי של תמרינדי גולמי או 1/4 כוס מיצוי מוכן או 1/4 כוס חומץ אורז
1/3 כוס סוכר או סילאן
2 כפות רוטב דגים (לא חובה, אבל מוסיף מאוד)
מעט צ’ילי (לא חובה)
אופן ההכנה:
1 מבשלים את כל החומרים יחד כ-10 דקות או עד שמתקבל רוטב אחיד.
2 מצננים ושומרים בצנצנת במקרר.