אוכל
תמונת AVI׃ mako

סנדוויץ' כבד קצוץ עם טוויסט אסיאתי

חלה מתוקה עם כבד קצוץ מעל נשמע הכי מזרח אירופי? אז זהו, שלא. קצת פלפל חריף, שומשום קלוי וכוסברה והסנדוויץ' הזה ממריא למקומות אחרים

סרנדה דילבסקי | מאסטר שף | פורסם 06/01/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

הכבד הקצוץ:

1 בצל לבן קצוץ דק

1 בצל אדום קצוץ דק

3 כפות שמן קנולה

6 כבדי עוף מנוקים היטב

4 ביצים קשות

מלח ופלפל לפי הטעם

חופן כוסברה קצוצה

למטבל:

5 כפות חמאה / 5 כפות שמן זית

3 כפיות רוטב ווסטצ'סטר

2 שיני שום

1 פלפל חריף ירוק

להרכבה:

4 פרוסות חלה מתוקה (אפשר להחליף בג'בטה או בלחם מחיטה מלאה)

לקישוט:

כף שומשום קלוי / חופן אגוזי לוז קצוצים

כף כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

1 הכבד הקצוץ: מטגנים את הבצלים עד להזהבה. מטגנים את הכבדים עד שהכבד נשרף קלות ומניחים בצד ל-5 דקות. מעבירים את הבצלים המטוגנים לקערה גדולה ומגרדים בפומפייה את הביצים הקשות והכבד לתוך הקערה. מוסיפים מלח, פלפל וכוסברה קצוצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

 

2 הרוטב: ממסים את החמאה בסיר ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את רוטב הווסטצ'סטר. קוצצים את הפלפל החריף ואת השום ומכניסים לקערה.

 

3 ההרכבה: מחממים מחבת פסים ומשחימים את החלה המתוקה. לאחר מכן מזלפים 2/3 מהמטבל על החלה ומורחים מעל את סלט הכבד. מפזרים מעל שומשום קלוי וכף כוסברה קצוצה מזלפים מעל עם נגיעות אחרונות של המטבל.

 

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים