אוכל
צילום׃ בועז לביא, המעדניה של גולדשטיין

לביבות פטריות פורטבלו

לביבות עסיסיות עם פטריות. רכות, טעימות ואי אפשר לעמוד בפניהן

אלרן גולדשטיין | המעדניה של גולדשטיין | פורסם 05/12/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 תפוחי אדמה בינוניים, מקולפים ומגורדים

2 בטטות בינוניות, מגורדות ומקולפות

2 בצלים בינוניים, קלופים ומגורדים

3 פטריות פורטבלו, פרוסות

עלים מ-2-3 גבעולי טרגון

3 ביצים

150 גרם גבינת כנען

3-4 כפות קמח

2 כוסות שמן

1/2 שקית אבקת אפייה

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה.

2 מוסיפים את הפטריות והטרגון לתערובת בסיס.

3 מתבלים במלח ופלפל.

4 מטגנים את הלביבות.

* המתכון באדיבות המעדניה של גולדשטיין

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!