אוכל
צילום׃ לירון אלמוג, טירת צבי

פתיתים ברוטב אדום ונקניקיות מיני

תבשיל של נקניקיות קטנטנות ברוטב עגבניות בחלב קוקוס, עם פתיתים כייפים בצורת כוכבים. מי יסרב לכזאת מנה?

דנה אלמוסני | טירת צבי | פורסם 26/11/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 48 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 בצלים, קצוצים

2 שיני שום, קצוצות

1/2 חבילה (350 גרם) נקניקיות עוף מיני מיני

1 קופסה (260 גרם) עגבניות מרוסקות

1 קופסה (100 גרם) רסק עגבניות

1 קופסה (200 מ"ל) חלב קוקוס

1/2 כפית פפריקה מתוקה

מלח ופלפל שחור

חופן של כוסברה טרייה

1 חבילת פתיתי כוכבים

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר את הבצל כ-5 דקות ומוסיפים את השום לדקת טיגון נוספת.

2 מוסיפים את הנקניקיות ל-3 דקות, יוצקים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות, מערבבים ומוסיפים את חלב הקוקוס. מתבלים ומוסיפים את הכוסברה, ומבשלים על אש קטנה כ-15-20 דקות.

3 מכינים את הפתיתים לפי הוראות היצרן, יוצקים את הרוטב העשיר והנקניקיות מעל הפתיתים, מערבבים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!