צילום׃ לירון אלמוג, טירת צבי
פתיתים ברוטב אדום ונקניקיות מיני
תבשיל של נקניקיות קטנטנות ברוטב עגבניות בחלב קוקוס, עם פתיתים כייפים בצורת כוכבים. מי יסרב לכזאת מנה?
דנה אלמוסני | טירת צבי
| פורסם 26/11/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
2 בצלים, קצוצים
2 שיני שום, קצוצות
1/2 חבילה (350 גרם) נקניקיות עוף מיני מיני
1 קופסה (260 גרם) עגבניות מרוסקות
1 קופסה (100 גרם) רסק עגבניות
1 קופסה (200 מ"ל) חלב קוקוס
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור
חופן של כוסברה טרייה
1 חבילת פתיתי כוכבים
אופן ההכנה:
1 מטגנים בסיר את הבצל כ-5 דקות ומוסיפים את השום לדקת טיגון נוספת.
2 מוסיפים את הנקניקיות ל-3 דקות, יוצקים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות, מערבבים ומוסיפים את חלב הקוקוס. מתבלים ומוסיפים את הכוסברה, ומבשלים על אש קטנה כ-15-20 דקות.
3 מכינים את הפתיתים לפי הוראות היצרן, יוצקים את הרוטב העשיר והנקניקיות מעל הפתיתים, מערבבים ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!