אוכל
צילום׃ jamz196, flickr

ארטיק וודקה וסוכריות גומי

לקחנו את סוכריות הדובי השיכורות צעד אחד קדימה. התוצאה: שלגון גומיגם למבוגרים

| mako אוכל | פורסם 19/07/13 
  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 606 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

חלקכם בטוח מכירים את הקטע הפוחז הזה, של השריית סוכריות דובי במשקה אלכוהולי. כן, זה מגניב, אבל אנחנו מציעים לכם לקחת את זה עוד צעד אחד קדימה: נסו לשבץ את הדובים השיכורים האלה בארטיק, ותראו מה זה החיים הטובים.

 

חשוב מאוד: הארטיק עצמו צריך להיות ממיץ רגיל, לא אלכוהולי - כי אחרת הוא פשוט לא יקפא. סמכו על הדובים שיעשו את העבודה עם הוודקה.

מרכיבים :

סוכריות גומי (עדיף דובים, אבל כל צורה תעבוד)

וודקה

מיץ ממותק לבחירתכם (רצוי משהו שקוף כמו לימונדה, שייראו את הסוכריות)

אופן ההכנה:

1 משרים סוכריות גומי בכוס גדולה של וודקה למשך הלילה, שיספגו אותה טוב טוב.

2 ממלאים את תבניות הארטיקים במיץ שבחרתם, אבל לא עד הסוף (צריך להשאיר מקום לסוכריות). מעבירים למקפיא.

3 אחרי שעה וחצי, כשהשלגונים התחילו לקפוא, דוחפים לתוך כל שלגון כמה סוכריות (אם תעשו את זה על ההתחלה כל הסוכריות ישקעו). סוגרים את התבנית ומחזירים להקפאה לעוד כמה שעות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

התמונה באדיבות jamz196, flickr