צילום׃ עמרי אנדרס צורף
תפוחי אדמה מוקרמים
פשוט, טעים ועושה טוב בנשמה: קלאסיקה של אייטיז ב-20 דקות
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 23/06/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 שקית תפוחי אדמה למיקרוגל
2 פטריות שמפיניון גדולות
3 פרוסות גבינה צהובה
מלח גס
אופן ההכנה:
1 מחממים את שקית תפוחי האדמה במיקרוגל כעשר דקות. במקביל, מחממים תנור ל-200 מעלות. 2. פורסים את הפטריות, מסדרים אותן בתבנית נייר כסף ובוזקים מלח גס. 3. מוציאים את תפוחי האדמה מהשקית ומעבירים לתבנית נייר הכסף. בוזקים עוד מלח גס ומסדרים את פרוסות הגבינה על התפוחים. 4. אופים 6-7 דקות עד שהגבינה מבעבעת. מגישים חם.