אוכל
צילום׃ דן לב, קוואקר

תבשיל קוואקר עם גזר ותרד

תבשיל מהיר וטעים של קוואקר עם ירקות וגבינת פרמזן. כ-20 דקות עבודה בסך הכל - ויש לכם ארוחת ערב מפוצצת בבריאות

| קוואקר | פורסם 07/05/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

לתבשיל:

3 כפות שמן זית

1בצל בינוני קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות גס

1 גזר בינוני קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 ס"מ

1 כוס (90 גרם) קוואקר

2 כוסות (480 מ"ל) מים

מלח

פלפל שחור גרוס

2 כוסות תרד קצוץ גס

להגשה:

גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1 מחממים סיר בינוני על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל, שום וגזר ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה, עד שהבצל והגזר רכים.

2 מוסיפים קוואקר, מים, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כדקה תוך כדי בחישה, עד שהתבשיל מסמיך.

3 מוסיפים תרד ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים גבינת פרמזן ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> בואו להירשם לסדנת בישול לשבועות בהנחיית מיטב השפים - ללא תשלום! >> לכל המתכונים לשבועות