אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

משקה חלב מתובל

מזכיר צ'אי מסאלה, אבל יותר מפנק: משקה חלב חם ומתובל שאין מתאים ממנו לקבל את מי שהבטיחו לנו כאחד הימים הסוערים החורף - דבש, חלב, קינמון, ציפורן, מוסקט והל. עכשיו נותר לכם לחבק את הכוס, להתחמם ולשתות

רותם ליברזון | אוכל טוב, mako | פורסם 20/12/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.4 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 מ"ל חלב

4 כפות דבש

חצי כפית קינמון

4 מקלות ציפורן

קורט אגוז מוסקט

3 תרמילי הל

אופן ההכנה:

1 יוצקים את החלב לסיר ומכניסים את ההל הקינמון והציפורן. מחממים כמעט עד כמעט לרתיחה ומכבים את האש. משאירים מכוסה כ-20 דקות.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

2 מוציאים את תרמילי ההל ומקלות הציפורן ומביאים לרתיחה.

3 מתקינים כוס משקה: בכל כוס שמים כפית גדושה של דבש ומעל יוצקים את החלב הרותח. מקשטים במקל קינמון ומעט אגוז מוסקט מגורר מעל.

המשקה המושלם לסערה (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
המשקה המושלם לסערה|צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako