צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
משקה חלב מתובל
מזכיר צ'אי מסאלה, אבל יותר מפנק: משקה חלב חם ומתובל שאין מתאים ממנו לקבל את מי שהבטיחו לנו כאחד הימים הסוערים החורף - דבש, חלב, קינמון, ציפורן, מוסקט והל. עכשיו נותר לכם לחבק את הכוס, להתחמם ולשתות
רותם ליברזון | אוכל טוב, mako
| פורסם 20/12/21
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
500 מ"ל חלב
4 כפות דבש
חצי כפית קינמון
4 מקלות ציפורן
קורט אגוז מוסקט
3 תרמילי הל
אופן ההכנה:
1 יוצקים את החלב לסיר ומכניסים את ההל הקינמון והציפורן. מחממים כמעט עד כמעט לרתיחה ומכבים את האש. משאירים מכוסה כ-20 דקות.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
2 מוציאים את תרמילי ההל ומקלות הציפורן ומביאים לרתיחה.
3 מתקינים כוס משקה: בכל כוס שמים כפית גדושה של דבש ומעל יוצקים את החלב הרותח. מקשטים במקל קינמון ומעט אגוז מוסקט מגורר מעל.