אוכל

תבשיל פתיתים

כמה תוספות קטנות הופכות את הפתיתים למאכל מעניין ומעודן

ישראל אהרוני | אהרוני מבשל לחברים | פורסם 06/05/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 102 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 כוסות פתיתים עגולים

4 כפות שמן זית

3 עלי מרווה

1 כף עלי תימין

2 שיני שום קצוצות

1 בצל אדום קצוץ

1 כוס גרגירי חומוס מבושלים

4 כפות מיץ לימון סחוט

1 כפית כורכום

מלח, פלפל שחור טחון טרי

חצי כוס כוסברה קצוצה דק

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפתיתים במי מלח לפי הוראות היצרן, ומסננים.

2 במחבת רחבה מחממים היטב את השמן עם המרווה, השום והתימין. מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן.

3 מוסיפים את החומוס והפתיתים ומטגנים תוך ערבוב כשלוש דקות.

4 מוסיפים את מיץ הלימון, כורכום, מלח ופלפל ומבשלים יחד עוד שתי דקות.

5 מסירים מהאש ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה.

6 מגישים עם קציצות עוף וכרובית של אהרוני.