צילום׃ Geoffrey Fritsch, Istock
ציר עוף
מתכון למרק עוף מרוכז שיוסיף טעם איכותי לכל מנה. לא תאמינו כמה זה פשוט
ארז קומרובסקי | גלובס
| פורסם 28/06/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 תרנגולת שלמה ושמנמנה
5 גזרים חצויים
5 בצלצלים קלופים וחצויים
1 שורש פטרוזיליה קלוף וחצוי
חצי שורש סלרי קלוף
1 שן שום
גבעולי שמיר אחדים
גבעולי פטרוזיליה אחדים
אופן ההכנה:
1 מכניסים את כל המרכיבים לסיר גדול, מציפים במים, מביאים לרתיחה, מקפים.
2 מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-6 שעות או עד שטעמו של הציר עמוק. מסננים ומשתמשים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!