צילום׃ בועז לביא, המעדניה של גולדשטיין
לביבות סלק
לביבות סגולות וטעימות עם תפוחי אדמה, בטטות גבינה רכה וסלק
אלרן גולדשטיין | המעדניה של גולדשטיין
| פורסם 05/12/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים
2 בטטות בינוני מגורדים קלופים
2 בצלים בינוניים קלופים ומגורדים
1 סלק שלם מבושל קלוף ומגורד
3 ביצים
150 גרם גבינת כנען
3-4 כפות קמח
2 כוסות שמן
1/2 שקית אבקת אפייה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה.
2 מתבלים במלח ופלפל.
3 מטגנים את הלביבות.
* המתכון באדיבות המעדניה של גולדשטיין
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!