אוכל
צילום׃ בועז לביא, המעדניה של גולדשטיין

לביבות סלק

לביבות סגולות וטעימות עם תפוחי אדמה, בטטות גבינה רכה וסלק

אלרן גולדשטיין | המעדניה של גולדשטיין | פורסם 05/12/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים

2 בטטות בינוני מגורדים קלופים

2 בצלים בינוניים קלופים ומגורדים

1 סלק שלם מבושל קלוף ומגורד

3 ביצים

150 גרם גבינת כנען

3-4 כפות קמח

2 כוסות שמן

1/2 שקית אבקת אפייה

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה.

2 מתבלים במלח ופלפל.

3 מטגנים את הלביבות.

* המתכון באדיבות המעדניה של גולדשטיין

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!