אוכל
תמונת AVI׃ שיעור פרטי עם אהרוני

לביבות בטטה

מתכון מהיר וקל להכנה

שירלי אהרון | mako | פורסם 11/05/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.3 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 בטטות גדולות מגוררות בגסות וסחוטות.
2 בצלים ירוקים קצוצים דק (רק החלק הלבן. החלק הירוק ישמש למטבל)
1 כף גדושה של קמח תופח
מלח
פלפל
שמן לטיגון

למטבל:

1 מיכל שמנת חמוצה
בצל ירוק קצוץ דק
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הבטטות המגוררות, החלקים הלבנים של הבצל הירוק והקמח. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. 2. קורצים לביבות שטוחות, מטגנים משני הצדדים מעל להבה בינונית ומזהיבים היטב. מוודאים שהבטטה מתרככת. אם היא מזהיבה מהר מדי מנמיכים את האש. 3. בקערה נפרדת מערבבים מלח, פלפל לבן, שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ, ומגישים לצד הלביבות.