צילום׃ AudiDelaCruz, Istock
פנקייק פרמזן
מנה מושחתת של ערימת פנקייקים עם פרמזן, נקניק פרושוטו וביצה עלומה מעל
תמר כהן צדק | גלובס
| פורסם 28/10/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (6 מנות):
3 ביצים
1 כוס חלב
2/3 כוס קמח
100 גרם פרמזן מגורר
12 פרוסות פרושוטו
6 ביצים עלומות
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מערבבים יחד את כל החומרים (למעט הביצים העלומות והפרושוטו) ליצירת בלילה (המרקם לא יהיה חלק בגלל הפרמזן).
2 בעזרת מצקת קטנה לוקחים כף מהבלילה ויוצקים לתוך מחבת, שחוממה על להבה בינונית עם מעט חמאה או שמן. מטגנים כל צד של הפנקייק כדקה.
3 בצלחת מניחים פנקייק ועליו פרוסה של נקניק פרושוטו, מעליו מניחים עוד פנקייק ומעליו פרושוטו נוסף. סוגרים בעזרת פנקייק שלישי ומעליו מניחים ביצה עלומה.