אוכל
צילום׃ AudiDelaCruz, Istock

פנקייק פרמזן

מנה מושחתת של ערימת פנקייקים עם פרמזן, נקניק פרושוטו וביצה עלומה מעל

תמר כהן צדק | גלובס | פורסם 28/10/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

3 ביצים
1 כוס חלב
2/3 כוס קמח
100 גרם פרמזן מגורר
12 פרוסות פרושוטו
6 ביצים עלומות
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

1 מערבבים יחד את כל החומרים (למעט הביצים העלומות והפרושוטו) ליצירת בלילה (המרקם לא יהיה חלק בגלל הפרמזן).

2 בעזרת מצקת קטנה לוקחים כף מהבלילה ויוצקים לתוך מחבת, שחוממה על להבה בינונית עם מעט חמאה או שמן. מטגנים כל צד של הפנקייק כדקה.

3 בצלחת מניחים פנקייק ועליו פרוסה של נקניק פרושוטו, מעליו מניחים עוד פנקייק ומעליו פרושוטו נוסף. סוגרים בעזרת פנקייק שלישי ומעליו מניחים ביצה עלומה.