צילום׃ mako אוכל
קרוק מאדאם בתוספת סלט
בראנץ' סופר-מפנק בפחות מ-350 קק"ל. כמה שינויים במנה הצרפתית המקורית - והופ, נעלמו שני שליש מהקלוריות
הגר שפר | mako אוכל
| פורסם 15/02/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (1 מנות):
2 פרוסות דקות של חלה מתוקה
פרוסה של גבינת טל העמק 9%
2 פרוסות פסטרמה
כפית חמאה קלה
ביצה
תרסיס שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לקט לסלט
5 עגבניות שרי
כף רוטב חרדל ודבש לייט
אופן ההכנה:
1 מורחים את שתי פרוסות החלה בחמאה קלה.
2 מניחים על צד אחד של החלה את הפסטרמה ועל הצד השני את הגבינה וסוגרים לסנדוויץ'.
3 מרססים מחבת בתרסיס שמן ומטגנים את הסנדוויץ' על אש קטנה משני הצדדים, עד שהגבינה מותכת. מעבירים לצלחת.
4 מרססים שוב את המחבת בתרסיס שמן זית ומטגנים ביצת עין (אני מטגנת במחבת נוספת, ממש קטנה, בשביל לקבל חביתה עגולה ויפה. אפשר גם להשתמש במחבת רגילה וברינג).
5 בינתיים חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומערבבים עם לקט הסלט והרוטב. מסדרים ליד הסנדוויץ'.
6 ברגע שהחביתה מוכנה מתבלים אותה מעט ומניחים בזהירות על הסנדוויץ'. מגישים ואוכלים מיד.