אוכל
צילום׃ mako אוכל

קרוק מאדאם בתוספת סלט

בראנץ' סופר-מפנק בפחות מ-350 קק"ל. כמה שינויים במנה הצרפתית המקורית - והופ, נעלמו שני שליש מהקלוריות

הגר שפר | mako אוכל | פורסם 15/02/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.5 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 פרוסות דקות של חלה מתוקה

פרוסה של גבינת טל העמק 9%

2 פרוסות פסטרמה

כפית חמאה קלה

ביצה

תרסיס שמן זית

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

לקט לסלט

5 עגבניות שרי

כף רוטב חרדל ודבש לייט

אופן ההכנה:

1 מורחים את שתי פרוסות החלה בחמאה קלה.

2 מניחים על צד אחד של החלה את הפסטרמה ועל הצד השני את הגבינה וסוגרים לסנדוויץ'.

3 מרססים מחבת בתרסיס שמן ומטגנים את הסנדוויץ' על אש קטנה משני הצדדים, עד שהגבינה מותכת. מעבירים לצלחת.

4 מרססים שוב את המחבת בתרסיס שמן זית ומטגנים ביצת עין (אני מטגנת במחבת נוספת, ממש קטנה, בשביל לקבל חביתה עגולה ויפה. אפשר גם להשתמש במחבת רגילה וברינג).

5 בינתיים חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומערבבים עם לקט הסלט והרוטב. מסדרים ליד הסנדוויץ'.

6 ברגע שהחביתה מוכנה מתבלים אותה מעט ומניחים בזהירות על הסנדוויץ'. מגישים ואוכלים מיד.