אוכל
צילום׃ none

קציצות קינואה ובטטה

קציצות בריאות, משביעות ומלאות ברכיבים טובים (:

NaamaS | מתכוני גולשים | פורסם 01/06/15 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 138 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

- 2 בטטות.

- 2 ביצים.

- כוס קינואה מבושלת.

- חצי כוס קמח שקדים

- 1/3 כוס פטרוזליה קצוצה

- קצת פחות מ1/4 כוס שמן זית.

- חצי כפית גרידת אגוז מוסקט.

- 2 שיני שום.

- כפית אורגנו / טימין.

- מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:

1 ראשית, יש לחתוך את הבטטות לקוביות ולבשל בסיר עם מים רותחים עד שהן מתרככות.

2 לאחר הבישול, יש לשים במעבד המזון (או בקערה ולמעוך עם מועך) בטטות, פטרוזליה, תבלינים, שמן זית, ולטחון עד לקבלת מרקם אחיד.

3 יש להעביר את התערובת לקערה ולהוסיף את הקמח שקדים ולערבב היטב ולאחר מכן להוסיף את הקינואה המבושלת ולערבב היטב.

5 על מחבת גדולה חממו מעט שמן קוקוס (אפשר גם שמן זית) ותעצבו קציצות בגודל אחיד (אני עשיתי בצורת המבורגר).

העבירו למחבת על אש נמוכה.

לאחר שהקציצה מזהיבה העבירו לצלחת ובתאבון (: